Applaws Kitten

Applaws Droog kattenvoer is een uniek compleet voer voor kittens, zwangere en voedende katten. De droge brokjes simuleren de natuurlijke voeding van wilde katten. Katten zijn carnivoren en hun spijsverteringsstelsel is ingesteld op een dieet met een hoog gehalte aan dierlijke eiwitten.

Een natuurlijk kattendieet bevat niet meer dan 1 tot 5% plantaardige stoffen, afkomstig uit de ingewanden van hun prooi. De granen, die in veel kattenvoer zitten, kunnen niet worden gebruikt en zijn moeilijk te verteren voor een kat. Een teveel aan koolhydraten kan niet worden bewaard, maar deze koolhydraten worden omgezet in glycogeen of vet. Dit kan leiden tot overgewicht, aandoeningen aan lever en alvleesklier en zelfs suikerziekte. 

Applaws Kitten Droog Kattenvoer bevat vlees als enige bron voor eiwitten en kan gemakkelijk worden omgezet in energie. Het is ook geschikt voor katten met allergieën en voedselintoleranties. Applaws Droog Kattenvoer bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen. De anti-oxidanten die zijn toegevoegd voor de langere houdbaarheid, zijn afgeleid van natuurlijk seleen en natuurlijk tocoferol (vitamine E), welke zelfs een Lees verder

Kittenvoeding

Hoofdingredient dierlijk
Bevat 80% vlees
Kosten per dag
0.23

thumb_135486_applaws_trofukitten_1

Eukanuba Healthy Start Kitten

Eukanuba Healthy Start Kitten biedt een ideaal afgestemde en voor 100% gebalanceerde voeding voor opgroeiende katten. In samenwerking met dierenartsen ontwikkelt, dekt deze kattenvoeding alle benodigde voedingsstoffen, die een kat van 1 - 12 maanden in de groei nodig heeft. 

Het voer bevat DHA, wat tot een goede ontwikkeling van de hersenen, het immuunsysteem en zichtvermogen leidt. 91% dierlijke proteïne van kip en kalkoen zijn in het totale eiwit gehalte inbegrepen, dit kan door katten optimaal worden verwerkt en ondersteunen de opbouw en behoud van slanke spieren. De vitaliteit en daarmee ook het welzijn van uw kat wordt door de toevoeging van Vitamine E ondersteund, dat antioxidanten levert. Deze helpen bij de versterking van het immuunsysteem en de natuurlijke afweerkrachten. Een gering gehalte aan magnesium kan bovendien helpen om de gezondheid van de urinewegen te bevorderen. Door een optimale verhouding van Omega-3 en Omega-6 vetzuren kan de gezondheid van zowel huid als vacht worden verbeterd.

Voor een goede ontwikkeling van sterke botten en tanden zorgt de Calcium en een veelvoud aan waardevolle mineralen. De grootte en dLees verder

Kittenvoeding

Hoofdingredient dierlijk
Gedroogde kip en kalkoen 46%
Kosten per dag
0.22

thumb_10610_eukanubakitten_6

Hill's Feline Kitten

Hill''s Feline Kitten kattenvoer met kip levert veel energie en alle essentiële voedingsstoffen voor een gezonde groei en voor een normale ontwikkeling van uw kitten en is ook geschikt voor drachtige of zogende katten.

Hill''s Feline Kitten Kip:

  • Ontwikkeld voor de grotere voedings- en energiebehoefte van jonge katten in de leeftijd tot 12 maanden evenals voor drachtige of zogende katten
  • Bevat heerlijk kippenvlees
  • Hoogwaardige ingrediënten in evenwichtige samenstelling voor een gezonde spijsvertering en uitstekende smaak
  • Hill''s Feline Kitten Kip kattenvoer heeft de Superior Antioxidant Formula van Hill's ter ondersteuning van het immuunsysteem
  • Afgestemd zout- en fosforgehalte voor de gezondheid van belangrijke organen
  • Waardevol DHA uit visolie zorgt voor gezonde huid en glanzende vacht
  • Bevat taurine dat de hartfunctie en netvliesstructuur ondersteunt en voor een gezonde groei zorgt

De hoogwaardige, licht verteerbare stoffen in Hill's kattenvoer zorgen ervoor dat een schoteltje Science Plan een veel hogere voedingswaarde voor uw katten heeft dan een schLees verder

Kittenvoeding

Hoofdingredient dierlijk
Gevogeltemeel (min. Kip 40%)
Kosten per dag
0,26

thumb_4953_hills_feline_kitten_hu_1

Orijen Kip kattenvoer

Orijen kattenvoer wordt in Alberta (Canada) door een onafhankelijk familiebedrijf van verse Canadese ingrediënten gemaakt. Orijen volgt daarbij een nieuw concept in de huisdierenvoeding: biologisch passend droog kattenvoer.

Een biologisch passend kattenvoer is afgestemd op de oorspronkelijke voedingswijze van uw kat en behartigt ook de veranderde levensstijl met een regelmatige voeding en weinig beweging. 

Orijen kattenvoer onderscheidt zich van normaal voer door:

 • Hoog proteïnegehalte van vers vlees
 • Geen granen
 • Weinig koolhydraten
 • Veel fruit en groenten
 • Gezondheidsbevorderende kruiden en probiotische bacteriën

Verdere informatie over Orijen Kattenvoer:

 1. Hoog proteïnegehalte van veel vers vlees: katten zijn vleeseters en geen vegetariërs, hun korte spijsverteringskanaal is aangepast op voeding met als basis vlees, veel proteïnen en weinig koolhydraten. Katten zijn zeer effectief in het gebruik van proteïnen als energiebron.

  Een alleen op vlees gebaseerd voer garandeert een optimale gezondheid en vitaliteit. Recente studies tonen aan, dat een hoog proLees verder

  Kattenvoeding

Hoofdingredient dierlijk
Bevat minstens 80% vlees in levensmiddelkwaliteit
Kosten per dag
0,25

thumb_42758_orijencatkitten_1
Topvoeding

Whiskas droogvoer

Whiskas kattenvoer voor volwassen katten, lekker droogvoer met heerlijke knackits, speciaal Dental Protection Plus voor de verzorging van het gebit, met delicate lam.

Whiskas Adult droogvoeding wordt met veel vlees bereid en bevat veel belangrijke vitaminen en mineraalstoffen. Het bijzondere aan Whiskas droogvoeding zijn de lekkere knackits, knapperig van buiten en van binnen heerlijk gevuld. Dat kan uw kleine tijger niet weerstaan. Whiskas Adult droogvoer is 100% volwaardige voeding voor volgroeide katten, dat ze rondom tevreden en gezond houdt.

Lees verder
Kattenvoeding

Hoofdingredient dierlijk
Minimaal 4% dierlijke bijproducten in de vulling
Kosten per dag
0,18

thumb_10649_whiskasadultlamm_0

Over mij

Over mij

Nieuwsgierig wie er achter deze website zit? Klik dan op de foto!

Frettenfoto's

Fotos

Wat foto's, omdat een fret nu eenmaal fascinerend is om naar te kijken.

Colofon

Over deze website

In deze colofon vind je meer informatie over de website.

Zoeken

Contact

Het kan zomaar gebeuren dat je de behoefte voelt om contact met mij op te nemen. Geen nood, daar is een oplossing voor!

Klik hier voor het contactformulier