Beaphar Care+

Care+ Fret is een zeer smaakvolle super premium voeding. Het is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen. Care+ is geëxtrudeerd, deze hittebehandeling maakt een betere vertering van eiwitten uit het voer mogelijk.

De ingrediënten zijn afgestemd op de voedingsbehoefte en benaderen het natuurlijke voedingspatroon. Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling (All-in-One), met als resultaat: geen selectief eetgedrag, dus geen restjes en geen tekort aan essentiële voedingsstoffen. De brokjes bevatten verder het juiste vleesgehalte, vitamine E voor de lichaamscellen en voor fretten essentiële taurine. Met Care+ heeft u absoluut het beste voor uw fret in handen.

Lees verder
Frettenvoeding

Hoofdingredient dierlijk
Vlees en dierlijke bijproducten
Kosten per dag
0,42

thumb_thumbnail

Hope Farms Ferret Balance

Hope Farms Ferret Balance is een uitgebalanceerd menu voor fretten. Ferret Balance heeft een hoog eiwit- en vetgehalte en is daardoor zeer energierijk.

In verband met hun korte maagdarmkanaal kunnen fretten vezels slechts beperkt verteren. Daarom bevat Ferret Balance weinig vezels. Omdat het verteringsproces zo snel gaat, hebben fretten kwalitatief hoogwaardig voedsel nodig met een goede verteerbaarheid. Het zijn echte vleeseters en de ingrediënten van Ferret Balance zijn dan ook voor meer dan 40% van dierlijke oorsprong (pluimveemeel en vismeel) en optimaal afgestemd op de behoefte van fretten. Ook voorkomt dit harde, knapperige brokje de vorming van tandsteen.

Lees verder
Frettenvoeding

Hoofdingredient dierlijk
< 40% van dierlijke oorsprong (pluimveemeel en vismeel)
Kosten per dag
0,29

thumb_MOL-8712014025697

Surpreme Science Selective Ferret

Een perfecte mix van ingrediënten is geselecteerd, zodat fretten de juiste balans van eiwitten, oliën, vitaminen en mineralen binnenkrijgen. Gemaakt in een aparte productieruimte, volledig gescheiden van onze productieruimte voor vegetarische voedingen.

 • Hoog eiwitgehalte – 36%
 • Bevordert de conditie van het gebit
 • Bevat taurine – een essentieel aminozuur voor fretten
 • Rijk aan dierlijke eiwitten
 • Goed verteerbaar
 • Bevat lijnzaad, een uitstekende bron van Omega 3 & 6 voor een gezonde huid en vacht
 • Zonder toegevoegde suikers
 • Zonder kunstmatige kleurstoffen
Lees verder
Frettenvoeding

Hoofdingredient dierlijk
Gevogeltemeel (43%)
Kosten per dag
0,35

thumb_350g-Ferret-Z1-FT-272x419

Totally Ferret Active

Totally Ferret Active frettenvoer voor actieve volwassen fretten, met l-carnitine en hoogwaardige proteïnen.

De in Totally Ferret Active gebruikte ingrediënten zijn speciaal op de stofwisseling van volgroeide, actieve fretten afgestemd. Totally Ferret Active is uiterst smakelijk en bijzonder geschikt voor show-fretten.

 • Strong Muscle: hoogwaardige proteïnen en essentiële aminozuren zijn het fundament voor een sterk spierstelsel, Totally Ferret Active frettenvoer bevat tenminste 36% ruwe proteïnen, daarvan tenminste 89% dierlijke proteïnen
 • Lecithine-carnitine: Lecithine en carnitine hebben meerdere functies. Vooral zijn ze werkzaam in het bevorderen van de energie- en vetstofwissling en verbeteren daarmee het gebruik van energie
 • Reduced Smell: het gebruik van geselecteerde, speciaal op fretten afgestemde componenten vermindert de penetrante eigen- en poepgeur
 • Excellent Taste: de combinatie van hoogwaardige grondstoffen, een omzichtig productieproces alsmede de bijzondere strctuur van de kroketten zorgt voor een hoge acceptatie door fretten
 • Supple Haircoat: de volwaardige, uitgebalanceerde samLees verder
  Frettenvoeding

Hoofdingredient dierlijk
Pluimveevleesmeel
Kosten per dag
0,31 cent

thumb_1150002386_bild_media
Topvoeding

Totally ferret Baby

Totally Ferret Baby frettenvoer werd speciaal voor frettenpups ontwikkeld. Totally Ferret Baby is de ideale High-Premium-Voeding voor een optimale ontwikkeling gedurende de gehele groeifase. 

De gebruikte hoogwaardige ingrediënten zijn speciaal afgestemd op de specifieke stofwisseling van opgroeiende fretten en zorgen op deze manier voor een op de behoefte van de fretten gerichte en uitgebalanceerde voeding.

Totally Ferret Baby frettenvoer is uitermate smakelijk en licht verteerbaar.

 • Sterke botten: hoogwaardige proteïne met hun essentiële aminozuren en waardevolle mineralen ondersteunen een stabiel gebeente
 • Groei & ontwikkeling: de samenstelling houdt rekening met de speciale behoeftes van de snel groeiende fret aan een volwaardige, uitgebalanceerde verzorging van een gelijkmatig snelle groei in het eerste levensjaar, minstens 42% ruwproteïne, hiervan minstens 91% dierlijke proteïne
 • Gereduceerde geur: het gebruik van geselecteerde, speciaal op de fret afgestemde componenten reduceren de sterke eigen geur en die van de uitwerpselen
 • Uitstekende smaak: de combinatie van hoogwaardige ruwvezels, eeLees verder
  Frettenvoeding

Hoofdingredient dierlijk
Pluimveevleesmeel
Kosten per dag
0,46

thumb_1140002372_bild_media

Versele-Laga Crispy Pellets Ferrets

Crispy Pellets Ferrets is een professioneel compleetvoer voor fretten. De "alles-in-een"-receptuur sluit selectief eten uit, met nieuw design, maar ouderwets goede en lekkere receptuur.

Versele-Laga Crispy Pellets Ferrets bevat alles wat uw fretje voor een gezond en lang leven nodig heeft! De speciaal gevormde brokken smaken heerlijk en zijn rijk aan kip en zalm en bevatten de noodzakelijke dierlijke eiwitten. Ze garanderen een uitstekende opname en optimale gezondheid van het gebit. Bevat bovendien taurine voor een gezond hart, Omega 3 & 6- vetzuren voor een glanzende vacht evenals Yuccaextract, dat onaangename geurtjes sterk reduceren kan.

Lees verder
Frettenvoeding

Hoofdingredient dierlijk
Vlees en dierlijke bijproducten (15% kip)
Kosten per dag
0,37

thumb_29037_versele_crispy_pellet_8

Versele-Laga Ferret Complete

Ferret Complete is een complete en smaakvolle voeding uit geextrudeerden pellets voor fretten, granen- en glutenvrij recept, met toegevoegde taurine.

Veel fretten eten alleen de versnaperingen uit de voedselmix. Daardoor bestaat het gevaar dat deze fretten niet alle voedingsstoffen opnemen, die ze nodig hebben voor een gezond leven. Met Ferret Complete kan dit selectieprobleem worden verhinderd door alle ingredienten te malen en in een extrusie-kook-methode tot kleine brokjes te verwerken. Vorm, grootte en textuur van de brokjes zijn voor de rest perfect aan de behoeftes van uw fret aangepast. Ieder brokje bestaat uit dezelfde evenwichtige samenstelling vvan alle benodigde voedingsstoffen en is bovendien met vitamine, aminozuren, mineralen en eiwitten verrijkt.

De dierlijke eiwitten en vetten in Complete bestaan voor 90% uit dierlijke herkomst. Ferret Complete bestaat uit meer dan 40% kip. Het kippenvlees heeft door zijn hoge aandeel van essentiele aminozuren een hoge biologische waarde en is bovendien makkelijk verteerbaar. Vis is een belangrijke bron voor omega-3-vetzuren. Bovendien houden fretten van de typische smaak van kippenvlees. FreLees verder

Frettenvoeding

Hoofdingredient dierlijk
Gevogelte (50%)
Kosten per dag
0,41

thumb_63624_ferret_complete_6

Versele-Laga Nature Ferret

Ferret Nature is een volledig voeder aangepast aan de voedingsbehoeften van fretten. Deze premium mengeling van natuurlijke componenten bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en aminozuren die jouw huisdier nodig heeft voor een onbezorgd en gezond leven vol vitaliteit.

Ferret Nature bevat dierlijke eiwitten en vetten uit kip, lam en zalm en is verrijkt met gezondheidsondersteunende supplementen: voor een prima spijsvertering, een goede tandverzorging, een glanzende vacht en een blakende gezondheid. De grote variatie aan ingrediënten garandeert een hoge smakelijkheid en opname. Een mooi gevarieerde mengeling van al het goede dat de natuur te bieden heeft : dierlijke eiwitten en vetten uit kip, lam en zalm Verrijkte mengeling met alle nodig voedingsstoffen, vitamines, aminozuren en mineralen voor een optimale conditie Grote variatie aan ingrediënten zorgt voor smakelijk voeder met een vlotte opname en goede vertering.

Lees verder
Frettenvoeding

Hoofdingredient dierlijk
Vlees en dierlijke bijproducten
Kosten per dag
0,55

thumb_181595_medium_1

Visán Optima Ferret

Optima Ferret van de firma Visán is een compleetvoer en speciaal op de behoeften van fretten afgestemd. Het levert alle benodigde vitaminen en sporenelementen, die het dier voor een gezonde en evenwichtige levensstijl nodig heeft.

Optima Ferret verzorgt uw fret met omega-3 en omega-6-vetzuren. Dit kan een positief effect hebben op het zenuwstelsel van het dier en kan het immuunsysteem ondersteunen. Zo is het dier tegen veel ziektes beschermd en kan gesterkt door het leven gaan.

Het zinkaandeel kan de gezondheid van de huid van het dier ondersteunen. Bovendien kan de vacht hierdoor gezond gaan glanzen. Zo is de fret rondom gezond, toont een prachtig glanzende vacht, wat een bijzonder kenmerk voor de gezondheid van een dier is. Calcium is bijzonder belangrijk voor de gezondheid van bek. Een complex uit calcium en fosfoor in Optima Ferret kan bacteriële plak reduceren, dat o.a. verantwoordelijk is voor onaangename slechte adem. Tevens wordt er voor gezorgd, dat het gebit kan worden gesterkt en gezond kan blijven.

 

Visán Optima Ferret is evenwichtig, licht verteerbaar droogvoer voor volwassen fretten, dat in zijn recept is Lees verder

Frettenvoeding

Hoofdingredient dierlijk
Verse kip (>40%)
Kosten per dag
0,37

thumb_445246_visan_optima_ferret_2

Over mij

Over mij

Nieuwsgierig wie er achter deze website zit? Klik dan op de foto!

Frettenfoto's

Fotos

Wat foto's, omdat een fret nu eenmaal fascinerend is om naar te kijken.

Colofon

Over deze website

In deze colofon vind je meer informatie over de website.

Zoeken

Contact

Het kan zomaar gebeuren dat je de behoefte voelt om contact met mij op te nemen. Geen nood, daar is een oplossing voor!

Klik hier voor het contactformulier