| Print |

Versele-Laga Nature Ferret

181595_medium_1

Omschrijving van de fabrikant:

Ferret Nature is een volledig voeder aangepast aan de voedingsbehoeften van fretten. Deze premium mengeling van natuurlijke componenten bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en aminozuren die jouw huisdier nodig heeft voor een onbezorgd en gezond leven vol vitaliteit.

Ferret Nature bevat dierlijke eiwitten en vetten uit kip, lam en zalm en is verrijkt met gezondheidsondersteunende supplementen: voor een prima spijsvertering, een goede tandverzorging, een glanzende vacht en een blakende gezondheid. De grote variatie aan ingrediënten garandeert een hoge smakelijkheid en opname. Een mooi gevarieerde mengeling van al het goede dat de natuur te bieden heeft : dierlijke eiwitten en vetten uit kip, lam en zalm Verrijkte mengeling met alle nodig voedingsstoffen, vitamines, aminozuren en mineralen voor een optimale conditie Grote variatie aan ingrediënten zorgt voor smakelijk voeder met een vlotte opname en goede vertering.

Website van de fabrikant

Samenstelling en analyse

Ingredienten: Vlees en dierlijke bijproducten | Granen | Plantaardige bijproducten | Oliën en vetten | Gist | Vis en visbijproducten | Ei en eiproducten | Mineralen | Fructo-oligosachariden | Yucca-extract

Ruw eiwit 35%
Ruw vet 18%
Ruwe vezel 1,5%

Belangrijk voor fretten:
Te weinig geschikte dierlijke eiwitten
Voldoende eiwit (> 32%)
Voldoende vet (20-30%)
Niet teveel vezels (< 2%)

Kosten en verbruik

De gemiddelde kosten van een voer per kilo zijn afhankelijk van o.a. de inkoopprijs en de hoeveelheid. De kosten die hieronder vermeld worden, zijn gebaseerd op de huidige gemiddelde verkoopprijs van zakken in kleine hoeveelheden (1 tot 3 kilo). Hiervan is de prijs per kilo berekend. Aan de hand van de de ADH is de gemiddelde prijs per dag berekend.

Aanbevolen hoeveelheid per dag: 50 tot 80 gram
Gemiddelde prijs per kilo: € 8,52 per kilo (Prijspeil 2015 voor een zak van 750 gram)
Gemiddelde kosten per dag: € 0,55
Frettenvoeding

Beoordeling van Versele-Laga Nature Ferret

Van de drie frettenvoeders die Versele-Lage produceert, is dit voer de middenmoot. Echter, door de ongunstige prijs (zak van 750 gram) is het goedkoper en beter om te kiezen voor Ferret Complete van deze drie voeders. Dit voer is niet waardeloos, maar zeker geen topvoer.

Topics op het Frettenforum over Versele-Laga Nature Ferret


Over mij

Over mij

Nieuwsgierig wie er achter deze website zit? Klik dan op de foto!

Frettenfoto's

Fotos

Wat foto's, omdat een fret nu eenmaal fascinerend is om naar te kijken.

Colofon

Over deze website

In deze colofon vind je meer informatie over de website.

Zoeken

Contact

Het kan zomaar gebeuren dat je de behoefte voelt om contact met mij op te nemen. Geen nood, daar is een oplossing voor!

Klik hier voor het contactformulier