Binnenkooien

Hier zijn allerlei verschillende binnenhokken voor fretten te vinden van gebruikers op het forum. Bovenaan elke kooi staat van wie deze is. Klik op de foto voor meer informatie en foto's over dat verblijf.

thumb_kbinnenfurby
Sinds een kleine week wonen mijn frettenvriendjes in deze nieuwe kooi. Ik vind hem zelf erg leuk geworden en mijn fretjes zijn er ook tevreden mee. Dat kun je wel merken. Ze zijn veel actiever dat in de oude kooi en nu staat er onderin een soort konijnenhuisje en daar is vooral Felcum niet uit weg te slaan. Ligt hij op z`n rug erin en zo ligt hij buiten te kijken.

Eigenaar: CurbyFelcum
Datum: Juli 2006
Model: Kamervoliere
thumb_kbinnenheidi1
Hier dan een foto van de kooien van Chewy, Kena, Byu, Balder en Kovu. Ik zeg bewust kooien, en niet slaapplaatsen, want die zijn er teveel om op te noemen, en verspreid door het hele huis (met als favorieten bovenste plank slaapkamerkast, badkamerkastje, en dekbed).

Eigenaar: Heidi
Datum: September 2004
Model: SuperPet De Luxe (small)Zelfgemaakt verblijf
thumb_Frettenkastdicht
Nadat ik een keer een omgebouwd dressoir had gezien op marktplaats, heb ik zelf een kast omgebouwd tot frettenpaleis. Gekocht voor 20 euro bij de piekfijn (hergebruikwinkel) en met wat materialen uit de bouwmarkt aangepast.

Eigenaar: Ragnhild
Datum: November 2005
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_kbinnenroger
Het frettenhok met de fretten

Eigenaar: rogerklavervier
Datum: Juni 2006
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_p8110076dw4
jaja..mijn fretten gaan een hele kamer voorzich zelf krijgen..en krijgen dan ook gelijk een mooie nieuwe kast om in te leven.. nu zullen mensen denken.. Wat is die kerel lui..of, het is zoooo simpel om een eigen hok te maken... en ik ben ook lui..

Eigenaar: Berggeit
Datum: Augustus 2006
Model: In opdracht gebouwd
thumb_082114
Eindelijk heb ik foto's van de kooi voortgang, haha. Heb het heel erg druk dus het gaat niet zo snel als ik had gehoopt. De plateaus zitten er nu in, die zijn helemaal klaar. Nu ga ik aan de trapjes beginnen.

Eigenaar: Marjan
Datum: September 2006
Model: Kamervoliere
thumb_kbinnenfrettenbende
Hier dan eindelijk de kooi waar onze grote bende in woont.Het is een ferret king mulitfloor met daarboven op een Ferret Home Starter Kit vandaar die buizen. Ze vinden het geweldig.

Eigenaar: Rachel & Jasper
Datum: November 2004
Model: FerreTrail Funnel Home (Superpet)
thumb_frettenhok26uh
Hij is nog niet helemaal klaar, maar dit is dan mijn hok. Zelfgemaakt, het enige wat ik er nu nog in moet doen is twee trapjes en dan de aankleding voor mijn 2 dames..

Eigenaar: new ferret lover
Datum: Februari 2005
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_missbonss
Nou het heeft fftjes geduurd maar ze hebben nu een hok drie keer zo groot dan waar ze in hebben gezeten. Ik zat erg te twijfelen om de furet Xl te nemen of deze dubbel dek... Maar wat is dat ding groot zeg...

Eigenaar: MissBonss
Datum: December 2007
Model: Furet Tower (Ferplast)
thumb_IMG_0003700x525
Hierbij een aantal foto's van ons nieuwe hok, die we van de week binnen hebben gekregen.

Eigenaar: Tijntjuh
Datum: September 2006
Model: Essegi Baffy 120
thumb_Fotos-0078
De verblijven van mijn fretten. Bij de binnenkooien is het zo dat het onderste deel tot en met de eerste kast van Kayo, Djinges en Stevie is en op dat deel na is de rest van Thiema ...

Eigenaar: De bende van 8
Datum: December 2007
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_IMG_1637
Omdat er toch echt wel een fretje bij komt, vond ik toch dat er een nieuwe kooi moest komen..De oude was toch niet helemaal wat ik zocht, en een echte kast staat natuurlijk veel mooier in de woonkamer. Dus..ben ik op marktplaats gaan zoeken en heb ik een mooie opbergkast op de kop weten te tikken! De maten (h x b x d) 130 x 90 x 49 cm.

Eigenaar: Wen
Datum: April 2008
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_hok6
Vanmiddag maar eens een schetsje gemaakt en wat hout gehaald zodat ik me van het weekend niet hoef te vervelen. Het wordt een kast van 150 hoog x 55 diep x 100 breed. Hier de eerste plaatjes.

Eigenaar: Mark de Grijs
Datum: December 2006
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_kbinnenmandylion
Het hokje van Aso. Deze is dan niet geheel naar mijn zin, maar dat komt omdat ik niet van (gekleurde) traliekooien hou. Eerst vond ik de kooi ook te klein. Maar hij slaapt, eet, poept en plast in die kooi. verder geen actie te bespeuren.

Eigenaar: Mandylion
Datum: Maart 2005
Model: SuperPet De Luxe (small)
thumb_IMG_0214
Nou gister heb ik hem eindelijk op kunnen halen en in elkaar kunnen zetten, wat een ding. De kooi is van PetGear en ik ben er reuze blij mee. Hopelijk me fretje (wat ik volgende week ga halen) ook!

Eigenaar: Mirkja
Datum: Mei 2008
Model: Overige verblijven

Over mij

Over mij

Nieuwsgierig wie er achter deze website zit? Klik dan op de foto!

Frettenfoto's

Fotos

Wat foto's, omdat een fret nu eenmaal fascinerend is om naar te kijken.

Colofon

Over deze website

In deze colofon vind je meer informatie over de website.

Zoeken

Contact

Het kan zomaar gebeuren dat je de behoefte voelt om contact met mij op te nemen. Geen nood, daar is een oplossing voor!

Klik hier voor het contactformulier