Binnenkooien

Hier zijn allerlei verschillende binnenhokken voor fretten te vinden van gebruikers op het forum. Bovenaan elke kooi staat van wie deze is. Klik op de foto voor meer informatie en foto's over dat verblijf.

thumb_Foto-EYMSWKVX-D
We zijn eruit, we willen toch een 2e fret erbij nu hopen dat boemel er ook zo over denkt en anders alleen maar boemel is ook goed. Ik ben vanmorgen begonnen met een groter hok bouwen. Mijn bedoeling is door het hok te gaan bouwen vanuit een stelling.

Eigenaar: Bonnie
Datum: Juni 2011
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_Foto-FLCVZQTY
Vandaag binnengekomen, Thor & Loki's toekomstige verblijf. Kon het niet laten om hem al in elkaar te zetten, maar agh.. hebben ze ook iets om naar uit te kijken!

Eigenaar: Eva
Datum: Juli 2011
Model: Tridoor
thumb_kamer3
De verblijven van mijn 2 frutsels wilde ik ook nog even showen aan jullie. Allereerst de frettenkamer. Op dit moment Inclusief: Kooi, ballenbak, rijstbak, octopus sander, diverse buizen (flexibel, pvc en stoffen), waterbak, speeltjesbak, radiatorhangmat en lekkere mandjes.

Eigenaar: Fretten Freak
Datum: Juli 2011
Model: Frettenkamer / los (binnen)
thumb_DSC09666-1
Voor Sirius vornd ik het tijd voor iets nieuws. De aluminium kooi vond ik te groot voor Sirius alleen en ik ben dus naar een andere kooi gaan zoeken en ben daarin zeker geslaagd!!

Eigenaar: Muisje145
Datum: Juni 2011
Model: Tridoor
thumb_2011-06-13151023
Dit paleisje hebben mijn vriend en ik voor de fretjes gemaakt. Ik kreeg hem niet eens helemaal op de foto. Hij is 1.25m hoog, 1.50m breed, 70cm diep.

Eigenaar: Crmn
Datum: Juni 2011
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_P1020166
Normaal liepen de fretten altijd door de kamer, maar dit is niet altijd even handig. Dus dacht ik!: Laat ik een gaaf speelhok bouwen!

Eigenaar: SanderS
Datum: Juni 2011
Model: Frettenkamer / los (binnen)
thumb_gitaar002
Omdat ik de superpet ferretkooi niet meer goed kan bijhouden hebben we voor nood een grenen kast gekocht en verbouwd. Hier het resultaat.

Eigenaar: Supermama
Datum: Augustus 2010
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_S6300906
Sinds gisteren hebben we een nieuwe kooi voor onze twee fretten Sid & Manny. Er moeten alleen nog trapjes in.

Eigenaar: Sid-Manny
Datum: September 2010
Model: Kamervoliere
thumb_100_3262
Ik dacht, laat ik het zelfgemaakte huis van Noa en Shiva eens online zetten, kijk en oordeel. Het hele hok. Zelfgemaakte hangmatjes en handoeken, onderin ligt een blouse van jeroen die ze zich hebben toegeeigend!

Eigenaar: Maaike
Datum: Augustus 2010
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_Foto-A6ZPGMDN
Ik heb een fretje gereserveerd bij Betje, een mannetje en hij gaat Vito heten. Ik ben alvast even aan de knutsel gegaan en wil graag van jullie weten wat jullie missen en wat niet zo geschikt is voor fretten of hoe de kooi verbeterd kan worden.

Eigenaar: Suzanne
Datum: Augustus 2010
Model: Frettenkamer / los (binnen)Furet XL (Ferplast)
thumb_2_foto
Niet alleen ik verhuis volgende week.... Voila, Schloss Von Frettenstein II

Eigenaar: Turbo Mackwek
Datum: Juni 2010
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_Foto-TBFVENE7-D
Dit is de kooi van Blackie en Witte, Ze hoeven er alleen s'nachts in en als er mensen binnen komen maar dat is voor hun eigen bescherming zodat ze niets kan overkomen. Ze kunnen zelf via de buis de kooi in en daar eten ze ook. En alsof ze het weten: Om half 11 is het bedtijd voor ze en dan liggen ze vaak uit zichzelf al in de hangmat te pitten.

Eigenaar: Esther
Datum: Mei 2010
Model: Jenny (Ferplast)Frettenkamer / los (binnen)
thumb_p1020002
We zijn eindelijk begonnen met het ombouwen van onze oude geloogd grenen servieskast tot frettenhok. Ik zal de foto van de kast bij aanvang hier plaatsen. De kast heeft een ware metamorfose ondergaan. We wachten nu op een plaat gaas van 25x25x2,5 mm zodat wij de kast kunnen afronden.

Eigenaar: Esjuhh
Datum: Maart 2010
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_SmiegelMistyFN01
Vrijdagmiddag heb ik de uitbreiding van de FN142 gekregen, zondag zat ie er bovenop, heb Smiegeltje erin gedaan, die is gelijk heen en weer gaan lopen, aan de tralies knagen, hij ging zelfs eng zitten piepen maar...zo stoer als dat ik ben heb ik er niet op gereageerd en heb hem laten zitten.

Eigenaar: Suzy
Datum: Maart 2010
Model: Ferret Nation (Midwest)
thumb_sam0091
Nou daar is die dan! (eindelijk) jochem's eigen paleis! na veel gescheld en gevloek staat ie ook overeind. tja lastig zo'n soort van ikea pakket.. schrubbeltje hier, knuddeltje daar. En dan kom je er achter dat de onderkant toch niet boven op moest. Maar hij staat en ben er zeer tevreden mee. Echt een aanrader!! super makkelijk.

Eigenaar: flowydragon
Datum: Januari 2010
Model: Ferret Nation (Midwest)

Over mij

Over mij

Nieuwsgierig wie er achter deze website zit? Klik dan op de foto!

Frettenfoto's

Fotos

Wat foto's, omdat een fret nu eenmaal fascinerend is om naar te kijken.

Colofon

Over deze website

In deze colofon vind je meer informatie over de website.

Zoeken

Contact

Het kan zomaar gebeuren dat je de behoefte voelt om contact met mij op te nemen. Geen nood, daar is een oplossing voor!

Klik hier voor het contactformulier