Buitenverblijven

Hier zijn allerlei verschillende buitenhokken -en verblijven voor fretten te vinden van gebruikers op het forum. Bovenaan elk verblijf staat van wie het hok is. Klik op de foto voor meer informatie en foto's.

Hier zie je mijn fretjes in hun nieuwe hok.

Eigenaar: Jurgen
Datum: Oktober 2011
Model: Zelfgemaakt verblijf
Luna en Muse wonen in de tuin in hun "zweedse" huis.

Eigenaar: Muse
Datum: Oktober 2011
Model: Zelfgemaakt verblijf
Nou de buitenkooi is af hoor.Oke er moet nog een plateautje in en een nachthokje..... Maar Molly en Dolly zijn iig wel verhuisd alvast. Ze zijn nog een beetje onwennig in hun nieuwe verblijfje maar dat zal allemaal wel weer loslopen.

Eigenaar: Ron v S
Datum: Augustus 2011
Model: Zelfgemaakt verblijf
Hier wat foto's van het buitenverblijf van Presley en Bowie. De voliere is 120 cm breed, 190 cm hoog en 230 cm lang en staat op een schaduwrijke plaats in de tuin, de bodem is van betonplex met wielen eronder (met rem erop) en rondom zit plexiglas zodat ze niet omhoog kunnen klimmen en beschut zitten tegen wind en regen.

Eigenaar: Yvonne
Datum: Juli 2011
Model: In opdracht gebouwd
Gisteren heb ik het nachthok voor de toekomstige fretten opgehaald. Ik weet niet wat jullie er van vinden, maar ik ben er heel erg blij mee. En ik hoop de fretten ook.

Eigenaar: Yvonne
Datum: Mei 2011
Model: In opdracht gebouwd
We hebben het hok vandaag opgehaald. Er waren 2 sterke mannen nodig om het te tillen. Hok goed schoongemaakt en leuke spulletjes erin gedaan. Yngwie lijkt vooralsnog niet echt onder de indruk van het nieuwe verblijf.

Eigenaar: Valhalla
Datum: Oktober 2010
Model: In opdracht gebouwd
Zoals beloofd een paar foto's van het nieuwe (en eerste) buitenhok van de mannen. Het is inmiddels weer wat anders ingericht maar het geeft een goede indruk. Er komt in het buitendeel nog een keer een extra plateau.

Eigenaar: Noor
Datum: Augustus 2010
Model: Kant-en-klare buitenren
Het begin is er!

Eigenaar: FretFan
Datum: Juli 2010
Model: Zelfgemaakt verblijf
Ik had het hok van Elluffie een tijd terug opgehaald en mijn vriend heeft er hard aan gewerkt. We hebben het hok meer dichtgemaakt vond ik zelf ook iets veiliger ivm de honden die overenthousiast kunnen worden met stuiterende fretten, en ik ben als de dood dat er ooit nog 1 ontstnapt. Er moeten nog wel wat afwerkingen gedaan worden zoals het dak wordt nog mooier afgewerkt maar het begin is er iig en de fretten kunnen er al in.

Eigenaar: Frettenfan
Datum: Juli 2010
Model: Gedeeltelijk zelfgemaakt
Wie alle foto's wil zien van het buitenverblijf kan even kijken op mijn site. Het hok is 2 + meter breed bij 1 meter diep. Ook de ren is bijna klaar , dat zal deze of volgende week wel af komen. De ren is 2,5 bij 2,5.

Eigenaar: Frettenleven
Datum: Mei 2010
Model: Gedeeltelijk zelfgemaakt
Ik heb mijn fretten altijd in kooien in de schuur gehouden, maar had al langer de wens om ze buiten in mijn tuintje te huisvesten. Redenen daarvoor zijn met name de lucht die blijft hangen in de schuur, vliegen (ik voer ook vlees), welzijn van de fretten zelf en vooral dat ik overdag meer kan genieten van ze, want het geheel staat direct aan het achterraam.

Eigenaar: Arnoud
Datum: Maart 2010
Model: Kant-en-klare buitenren
Het hok van de fretten van Vissertje

Eigenaar: Vissertje
Datum: Juli 2009
Model: In opdracht gebouwd
Ja Ja het hokkie is klaar, op 2 plankies na die heb ik net nog een likje verf gegeven, en zitten vanavond op hun plek waar ze horen...

Eigenaar: Ferrets4fun
Datum: Juli 2008
Model: Zelfgemaakt verblijf
Afgelopen zondag was ik jarig, en zaterdag kreeg ik 'm dan: mijn lang verwachte buitenhok. Fokko heeft 'm voor me gemaakt en het is werkelijk prachtig geworden. Eergisteren zijn de fretten erin gegaan en ze vinden het geweldig! Ik ook, trouwens.

Eigenaar: Sarah
Datum: Juli 2008
Model: In opdracht gebouwd
De straat ligt en de ren is in elkaar... Nu zijn we bezig met het dak van de schuur er een stuk af te halen, zodat de ren er beter aanpast en we maar een klein stukje hoeven te vertimmeren.. Want de ren is een meter dieper dan de schuur..

Eigenaar: Nonsy
Datum: Juli 2008
Model: In opdracht gebouwd
« Start Previous 1 2 3 4 Next End »

Over mij

Over mij

Nieuwsgierig wie er achter deze website zit? Klik dan op de foto!

Frettenfoto's

Fotos

Wat foto's, omdat een fret nu eenmaal fascinerend is om naar te kijken.

Colofon

Over deze website

In deze colofon vind je meer informatie over de website.

Zoeken

Contact

Het kan zomaar gebeuren dat je de behoefte voelt om contact met mij op te nemen. Geen nood, daar is een oplossing voor!

Klik hier voor het contactformulier